Facility management megoldások

Facility management megoldások

Az üzemeltetési és létesítménygazdálkodási vállalatok számos szoftver és vállalatirányítási rendszer között válogathatnak, melyek támogatják komplex tevékenységüket, azonban kevés olyan megoldás létezik, amely az energetikai hatékonyságot, illetve a hatékony energiafelhasználás tervezését támogatják. Az IPSOLáltal fejlesztett és forgalmazott ENEFEX egy energetikai adatokra épülő információkat szolgáltató rendszer, amely hatékony megoldást kínál a több létesítménnyel rendelkező vállalatok számára, hogy energetikai kiadásaikat optimalizálják.

A web alapú rendszert ráadásul számos kiegészítő szolgáltatás teszi teljessé, de igény szerint szakembereink a tervezésben és a telepítésben is szorosan együttműködnek a partnereinkkel olyan új beruházások esetében, ahol a létesítmények energetikai szempontból optimális üzemeltetése a kezdetektől fogva elsődleges szempont.

Az IPSOL energetikai szolgáltatásai tökéletesen integrálhatóak az „okos város”, a „smart home”, vagy a „fenntartható gazdálkodás” tervezési megközelítések bármelyikébe. Az épletek távfelügyelete egyre inkább előtérbe kerül manapság, mint kényelmi szolgáltatás. Társaságunk vállalja épületei főberendezéseinek állapotfelügyeletét is.

VEGYE FEL A KAPCSOLATOT TANÁCSADÓNKKAL. KÉRJÜK, TÖLTSE KI ŰRLAPUNKAT

Személyre szabott ajánlatért, kérjük, töltse ki űrlapunkat


Köszönjük üzenetét.
Hiba az üzenet küldése közben.