Sajtómegjelenések

Sajtómegjelenések

Kiemelten fontos számunkra, hogy segítsük a cégeket az energiahatékony működésben! Sajtómegjelenéseinkkel is az ezzel kapcsolatos tudás bővítésére törekszünk.

2020. november 5. Kossuth Rádió Napközben című műsorában egy interjú Haddad Richárddal az okosothonokról és az energiatudatosságról (9:10-től)

Kossuth Rádió Napközben

Kossuth Rádió 2020.11.05


Intelligens energetikai megoldások a mindennapokban! Az IPSOL-tól, a DRV 2019-es bemutatkozó kiadványában


A Trend FM Nap Vendége ez alkalommal Haddad Richárd az IPSOL rendszerház kft. ügyvezető igazgatója volt. Fókuszban a cégek energiahatékony működése és a 2019. december 5-ei határidejű energetikai audit volt.  Trend FM, A Nap Vendége


"A legzöldebb energia a fel nem használt energia. Közben mi magyarok 40%-kal több energiát használunk el fejenként, mint Nyugat-Európában. A pazarlás egyrészt drága, másrészt rossz a környezetnek, harmadrészt van egy kötelező energetikai audit, amit nem lehet megúszni, de ez jó is." 

Erről beszélgetett a Jazzy Rádió, Millásreggeli című műsorában Haddad Richárd, az IPSOL Rendszerház Kft. ügyvezető igazgatója. 

Jazzy Rádió, Millásreggeli


"A legzöldebb energia az el nem fogyasztott energia. Az Európai Unióban régóta téma a zéró emisszió, az energiahatékonyság növelése, valamint a megújuló energiaforrások minél nagyobb arányú felhasználása. Az Unió által meghatározott Energiahatékonysági Irányelv – amit 2012-ben léptettek életbe – egyik konkrét pontja az évi 1,5 százalékos energiamegtakarítási kötelezettség, és a nagyvállalatok feladata, hogy négyévente végezzenek energetikai auditot."

Azt, hogy ez mit is jelent pontosan, Haddad Richárd, az IPSOL ügyvezető igazgatója mondta el a Forbes olvasóinak. 

Forbes 2019. július 


Az IPSOL több évtizedes, sokrétű szakmai tapasztalatának köszönhetően cégre szabott, teljes körű támogatást és megoldást biztosít energetikai kérdésekben! Cégünk ezúttal a HVG-ben mutatkozott be. 

IPSOL HVG megjelenés

HVG 2019. július 25. 30. szám


Jazzkovács László és Haddad Richárd az IPSOL Rendszerház Kft. ügyvezető igazgatója a cégek energiahatékony működésének fontosságáról és a 2019. december 5-i határidős, kötelező energetikai auditról beszélgetnek.

Jazzy Happy Hours

 

2019. szeptember 26. Kossuth Rádió - Napközben

A Kossuth Rádió is foglalkozott az energiahatékonysággal. (09:45-től)

Kossuth Rádió Napközben

Budapest, 2019. 10. 01.

Személyre szabott ajánlatért, kérjük, töltse ki űrlapunkat


Köszönjük üzenetét.
Hiba az üzenet küldése közben.