Kötelező almérési rendszerek

Kötelező almérési rendszerek

Törvényi háttér

Bizonyára Önök is értesültek róla, hogy 2020. január 16.-án megjelent az 1/2020. (I.16.) MEKH rendelet a villamosenergia almérő felszerelési kötelezettségről, mely 2020 január 24-én lép hatályba.

A rendelet értelmében 2022 január 1. után néhány kivételtől eltekintve a 100 kW-nál nagyobb teljesítménnyel vételező telephelyeket, a 50 kW-nál nagyobb villamos berendezést, illetve a 70 kW-nál nagyobb villamos teljesítményű hűtő és fűtő berendezéseket kell ellátni villamosenergia almérővel.

Miért rendeljék meg tőlünk az almérési rendszer telepítését?

  • Saját fejlesztésű ENEFEX rendszerünkbe az általunk kiépített almérési rendszer folyamatos automatikus adattovábbítást végez a mért energiafelhasználási adatok nyomon követése érdekében.
  • Az ENEFEX rendszerbe a szolgáltatói főmérés adatait is integráljuk, ezáltal az almérő telepítési kötelezettségük teljesítését mérési adatokkal tudjuk igazolni.
  • Az almérők negyedórás mérési adatainak havi kiolvasásához speciális eszköz és szakember szükséges, mely jelentős havi költséget eredményezhet egy cég életében. Az általunk kínált megoldással Önöknek nem kell külön havi szinten kiolvastatni az almérő adatait és megküldeni a Szakreferens részére, mivel az általunk telepített almérő rendszer automatikus kiolvasást és továbbítást végez az ENEFEX rendszerbe, majd onnan a szakreferens részére is.
  • Ha mi vagyunk  a szakreferensek, akkor az energetikai szakreferensi jelentésekben automatikusan szerepeltetjük az almérő adatokat, hogy az energiahatékonysági törvényben előírt kötelezettségeket Önök és mi is, mint szakreferens teljesítsük.

Az almérő termékünkhöz tartozó leírások itt is elérhetőek!

  • A termék brossúráját tartalmazó dokumentum ezen a linken érhető el.
  • Az almérőhöz tartozó felszerelési útmutató dokumentum  ezen a linken érhető el.
  • A termékhez tartozó mobilapp szolgáltatás használati útmutatója ezen linken érhető el.
  • A termékhez tartozó adatletöltési útmutató ezen a linken érhető el.
  • A termékhez tartozó CE tanúsítvány ezen a linken érhető el.

Pénzvisszafizetési garancia!

Ez 100%-ban biztosítja, hogy Önök eleget tettek az almérési kötelezettségüknek és nem lesz bírsága!

RENDELJE MEG MOST ONLINE WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Személyre szabott ajánlatért, kérjük, töltse ki űrlapunkat


Köszönjük üzenetét.
Hiba az üzenet küldése közben.